De praktijk

Je vindt Tandartspraktijk Opmaat en Archipel in hartje Almere. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijken zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Je kunt voor bijna alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen door middel van bijscholing van personeel en investeringen in nieuwe apparatuur. We werken veel met elkaar samen, zo zorgen we er met elkaar voor dat de cliënt centraal blijft staan. Het is ons doel dat iedereen de tandartspraktijk met een goed gevoel verlaat.


 Online gemak

De facturering vindt plaats via uwnota.nl waardoor de financiële afwikkeling simpel en eenvoudig verloopt. Wij maken gebruik van ZorgSom, waardoor meteen te zien is welke vergoedingen u via uw zorgverzekering krijgt. Indien u aanvullend verzekerd bent wordt de nota meestal rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd en hoeft u slechts de eigen bijdrage te betalen.


 Onze missie en visie 

Missie van de praktijk: Kwalitatief hoogwaardige en duurzame tandheelkundige zorg verlenen op een prettige en ontspannen manier.

Wij willen als tandartspraktijk een bijdrage leveren aan de algemene gezondheid van onze patiënten door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg, waarbij er veel aandacht is voor zelfzorg en preventie.

Visie van de praktijk: met een professioneel tandheelkundig team willen vanuit onze moderne tandartspraktijk ons inzetten voor goede mondzorg.

We werken aan onze missie, door met gekwalificeerd personeel in een professionele omgeving evidence-based te werken. Door dit met gedifferentieerd personeel te doen (assistenten, preventieassistenten, paro-preventieassistente, ortho-assistente, mondhygiënisten en tandartsen) kunnen wij zorg op maat aanbieden. Dit alles met aandacht voor bij- en nascholing van de medewerkers.

Mocht er een behandeling nodig zijn waar wij de bekwaamheid niet voor in huis hebben, dan zullen wij u doorverwijzen naar een specialist.

Wij streven er naar om zelf plezierig, in een prettige omgeving te werken en een sfeer te creëren die u ook als prettig ervaart.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg